فروشگاه تمام عرض

اقامت دائم در کانادا

مهاجرت به کانادا

مقیم کانادا شوید با مهاجرت به کانادا

با توجه به تحصیلات بی‌نظیری که در کانادا وجود دارد و بسیاری از افرادی که از نظر مالی مشکلاتی نداشته باشند توصیه هایی در این مورد شده است توصیه هایی نظیر ادامه تحصیل در این کشور به همراه همسر و خانواده آن دسته از افرادی که می خواهند به همراه خانواده برای مهاجرت به کانادا بروند و اززبان مورد نیاز برای این تحصیل برخوردار هستند فرصت مناسبی است که اقدام کنند.(ویزا خزل)

اقامت دائم در کانادا

هزینه تحصیل با اقامت دائم در کانادا

اما هزینه تحصیل در  مهاجرت به کانادا مد نظر گرفته شده حدود ۱۲ هزار دلار تا ۱۶ هزار دلار می باشد در سال و البته هزینه های مختلفی برای زندگی در کانادا وجود دارد که آن هم به صورت حدودی هزار دلار می‌باشد البته ناگفته نماند که همه این هزینه ها با توجه به رشته شما و نحوه زندگی شما بستگی دارد و متفاوت می باشد.

و اما اطلاعاتی در رابطه با تحصیل شما در کانادا می دهیم و آن این است که برای پذیرش لیسانس در کانادا باید از زبان انگلیسی حداقل آیلتس حدود پنج و نیم برخوردار باشید تا بتوانید اجازه کار داشته باشید در رابطه با کارشناسی ارشد هم گفته می‌شود حداقل نمره آیلتس ۶ است که آن هم ۲۰ ساعت در طول یک هفته می توانید مجوز کار داشته باشید.

تفاوت مهاجرت کاری با اقامت دائم

و اما توضیحاتی در مورد تفاوت با مهاجرت کاری به این ترتیب است که:

در مهاجرت کاری مصاحبه ای با اداره مربوطه یعنی مهاجرت نخواهید داشت .

مدت زمانی که اداره مهاجرت تایید می‌کند تقریبا ۳۰ روز کاری میباشد

اقامت دائم در کانادا

این درخواست یعنی مهاجرت به کانادا باید از خود کشور کانادا به تصویب برسد البته برای دادن این درخواست هیچ نیازی به درک زبان فرانسوی نخواهید داشت و اینکه بعد از تایید شدن اقامت موقت شما در کانادا مدرک کانادا به شما تعلق می گیرد که برای ورود به بازار کار بسیار مهم است.

مدت زمان وارد شدن شما به این کشور یعنی کانادا به طور تقریبی ۶ الی ۹ ماه می باشد که این در مقایسه با مدت مدت و زمان اقامت های دیگر بسیار مناسب می باشد.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

روش های دیگر اقامت

از دیگر راه های گرفتن اقامت دائم در کانادا ویزای کار یا کارگر ماهر می باشد که این روش نیز خود به تجربه کاری نیازمند است مدرک  تحصیلی دانشگاهی و  داشتن مدرک زبان و البته سن مناسب و گذراندن شرایط هایی که مد نظر گرفته شده است این امتیاز را به دست خواهید آورد و خواهید توانست ویزای خود را دریافت کنید البته شما می توانید به مقاله های مختلفی که در این باره نوشته شده و در همین سایت قرار گرفته شده است اطلاعاتی را  به دست بیاورید و برای اطلاعات بیشتر به مشاوران حقیقی و حقوقی والبته مشاوران ملک پور ارتباط داشته باشید.(اخذ انواع ویزا )

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram