فروشگاه تمام عرض

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا

با ویزای تحصیلی ایتالیا به اهداف خود برسید

در این مطلب قصد داریم درباره ویزای تحصیلی ایتالیا اطلاعات مفیدی دراختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم. همان طور که شاهد هستید سالانه دانشجویان و دانش آموزان زیادی برای ادامه تحصیل از ایران مهاجرت می کنند و یکی از پر طرفدارترین مقاصد این دانشجویان ، کشور ایتالیا می باشد. به همین دلیل لازم دانستیم برای افرادی که در مورد ویزای تحصیلی ایتالیا سوال دارند، توضیحات مختصری ارائه دهیم. امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار بگیرد.(ویزا خزل)

تحصیل در ایتالیا

با توجه به سادگی ورود دانشجویان به ایتالیا، این کشور در رده سومین کشور جهـان و اولیـن کشور در اروپا  قرار دارد. در ایتالیا دانشگاه‌های ممتاز و دولتی فوق العاده ای مثل دانشگاه‌های ساپینزا، بولونیا و پلی تاکتیک میلان، تورین و سایر دانشگاه ها با رتبه‌های جهانی خیلی مناسب بر حسب آخرین رتبه بندی QS وجود دارند.

شرایط تحصیلی در ایتالیا

ادامه تحصیل در ایتالیا به زبان ایتالیایی و یا به زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد. چنان چه که مشتاق به ادامه تحصیل به زبان ایتالیایی می باشید (و یا قصد اخذ مدرک کارشناسی در کشور ایتالیا را دارید، پیش از تقاضـای ویزای تحصیلی از ایتالیا ابتدا شما نیازمند گذراندن آموزش های زبان ایتالیایی و گرفتن نمره قبولی در امتحان Esterni که توسط مدرسه ایتالیایی در تهران “پیترو دلا واله” اجرا می شود، هستید. این امتحانات بهمن هر سـال اجرا شده و دانشجو با مطالعه کتاب ۱ و ۲ Espresso و کسب حداقل نمره ۱۶۰ از ۲۰۰ نمره می تواند برای گرفتن ویزای تحصیلی اقدام نماید.

نکته: توجه داشته باشید که دارا بودن این مدرک فقط برای گرفتن ویزا است و برای پذیرفته شدن در دانشگاه باید اسناد مورد احتیاج هر دانشگاه را ارائه دهید.(اخذ انواع ویزا )

 

تحصیل در ایتالیا

 

اقسام بورس در ایتالیا:

اصولا کمک تحصیلی در ایتالیا به ۳ روش اعطا می گردد که عبارتند از:

۱) کم شدن شهریه و واریز شهریه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو در سال

۲) دریـافت بورسیه استانی تا سقف ۵۲۰۰ یورو در سـال و همچنین  واریز شهریه تحصیل متقاضی

  1. اعطای بورس تکمیل ۱۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ یورو. این امتیاز صرفاً مخصوص دانشجویان ممتاز می باشد.

 

مدارک و اسناد لازم برای دریافت ویزای تحصیلی

برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا یک سری مدارک ابتدا لازم است که به دانشگاه های ایتالیا تحویل دهید. این مدارک عبارتند از:

  • گواهی فیش حقوقی پدر به یورو
  • فرم درخواست بورسیه تحصیلی
  • ترجمه ی فیش حقوقی پدر یا اشخاصی که تحت تکفل او هستید.
  • فیش حقوقی پدر یا شخصی که تحت تکفل او هستید.
  • اجاره نامه (در صورت نیاز)

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram