فروشگاه تمام عرض

ویزای تحصیلی به المان 2

ویزای تحصیلی آلمان و شرایط دریافت آن

ویزای تحصیلی آلمان و شرایط دریافت آن

یکی از اولین قدم ها برای تحصیل در آلمان، شناختن شرایط ویزای تحصیلی آلمان برای دانشجویان بین المللی است.

(یکی از موارد زیر)(ویزا خزل)

  • تأییدیه € ۸۶۴۰ سپرده مسدود شده در یک حساب بانکی المانی مالی شما.
  • نامه تعهد توسط یک ساکن آلمان، “Verpflichtungserklärung”. این نامه در دفتر ثبت‌نام بیگانگان گرفته‌شده است توسط یک ساکن آلمان که قصد دارد هزینه‌های شما را در طول تحصیلات خود پوشش دهد.
  • گواهی اعطای بورس تحصیلی این مدرک باید میزان هزینه‌هایی را که پوشش می‌دهد نشان دهد.
  • تضمین بانکی. توسط بانک شناخته‌شده آلمانی صادرشده است.

اثبات پذیرش دانشگاه

  • تأیید پذیرش در مطالعات ” Zulassungsbescheid“. ارائه‌شده توسط یک ارائه‌دهنده آموزش عالی شناخته‌شده در آلمان را نشان می‌دهد
  • اثبات پذیرش مشروط ” Bedingter Zulassungsbescheid”
  • اثبات پذیرش دانشگاه مشروط
  • نامه از “uni-assist”
  • تأیید پذیرش به‌عنوان یک متقاضی
  • ارتباط با دانشگاه، در مورد شرایط پذیرش نهایی.
  • مدارک دوره زبانهمراه با مکان تأییدشده در این دوره، میزان پرداخت باید حداقل ۳ ماه اول را پوشش دهد.
  • تأیید پذیرش در دوره آمادگی دانشگاه ” Studienkolleg“.
  • نامه از “uni-assist”
  • تأیید پذیرش به‌عنوان یک متقاضی
  • ارتباط با دانشگاه، در مورد شرایط پذیرش نهایی.

مدارک تحصیلی قبلی شما و نحوه درخواست ویزای تحصیلی

  • مدارک تحصیلی اصلی
  • مدرک تحصیلی اگر شما در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری هستید.

فرآیند درخواست ویزای تحصیلی آلمان می‌تواند فرایند گیج‌کننده برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی باشد.

روش‌های دریافت ویزا از کشور به کشور دیگر متفاوت است، اما شما می‌توان یک دید کلی از مراحل اصلی آن داشت.

سرمایه گذاری در آلمان

مراحل درخواست ویزای تحصیلی آلمان

  1. نزدیک‌ترین سفارت یا کنسولگری آلمان را تعیین کنید : می‌توانید برای جستجوی سفارتخانه یا کنسولگری در نزدیکی شما، در کشور خود (یا کشور دیگری نزدیک به شما) از گوگل برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد الزامات و اخذ یک ویزا استفاده کنید. تمام مأموریت‌های رسمی آلمان در کشورهای دیگر دارای یک وب‌سایت رسمی آنلاین، همراه با آدرس فیزیکی و اطلاعات تماس آن‌ها هستند.
  2. بررسی شرایط و روش‌ها : هنگامی‌که وب‌سایت سفارت آلمان را پیدا می‌کنید، به قسمت ویزای دانشجویی بروید تا کلیه شرایط موردنیاز کشور و روش‌های تعیین وقت ویزا را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که قبل از اینکه ویزا را تعیین کنید، تمام اطلاعات ارائه‌شده (مخصوصاً اسناد مورد نیاز شما) را به‌دقت بررسی کنید.
  3. تنظیم ویزا : هنگامی‌که آماده هستید، باید با پیروی از مراحل مشخص‌شده در وب‌سایت رسمی سفارت آلمان در کشور خود، یک ویزا را تعیین کنید. در بعضی از کشورها، شما باید چندین هفته قبل از تعیین زمان ویزای خود، درخواست کنید زیرا سفارتخانه می‌تواند درخواست‌های ویزا زیادی داشته باشد. زمان‌بندی بسیار مهم است، بنابراین لازم است که سریع عمل ‌کنید.
  4. آیا همه اسناد درخواست ویزا آماده‌شده‌اند : هنگامی‌که ویزای شما تأییدشده است، باید همه اسناد خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید همه‌چیز را باهم دارید. شما می‌توانید این کار را خودتان انجام دهید و نیازی به پرداخت مبلغی به هیچ‌یک از مشاوران یا سازمان‌های خارجی ندارید.
  5. آماده شدن برای مصاحبه ویزای شما : شما باید هزینه درخواست ویزا (€۰۰ – € ۷۵٫۰۰) را پرداخت کنید و در زمان مصاحبه ویزا این مسئله را شما تأیید کنید. اگر ویزا رد شود، این هزینه غیرقابل‌برگشت است. شما باید نرخ ارز کشور خود را چک کنید و مبلغ دقیق را پرداخت کنید. شما باید قبل از مصاحبه خود آماده‌باشید.

در ادامه چه مراحلی در پیش است؟

پس از مصاحبه اعلام می‌شود، شما پاسخ رسمی دریافت خواهید کرد که آیا ویزا تأییدشده یا رد شده است.

برای درخواست یک ویزای دانشجویی آلمانی بهترین زمان برای درخواست ویزای دانشجویی آلمان بلافاصله پس از دریافت نامه پذیرش دانشگاه و تأمین بودجه لازم برای زندگی و تحصیل در آلمان است.

این‌یکی از مهم‌ترین الزامات است و اگر شما یک بورس تحصیلی رسمی دریافت نکرده‌اید، باید از طریق ابزارهای دیگر مانند تأمین مالی در یک حساب مسدود شده آلمانی، مدارک مالی را ارائه کنید.

دوره پذیرش ویزای دانشجویی آلمان به‌طور متوسط ۲۵ روز طول می‌کشد  تا  برنامه درخواست ویزای دانشجویی آلمان مورد پردازش قرار گیرد.

زمان پردازش بسته به نوع کشور و سفارت آلمان در مورد شما تغییر می‌کند. مهاجرت تحصیلی به آلمان

تمام درخواست‌های دیگر ویزای آلمان برای مطالعات  معمولاً در عرض ۳ ماه پردازش می‌شود .

ویزای متقاضی دانشجویی آلمان

یک  ویزای دانشجویی آلمانی یک نوع  ویزای مورد درخواست است اگر شما قصد دارید در دانشگاه آلمان به تحصیل بپردازید.

این ویزا در ابتدا برای مدت سه ماه صادر می‌شود اما در صورت لزوم می‌توانید برای شش ماه دیگر پس از ورود به آلمان تمدید شود.

اگر در عرض شش ماه، نامه‌ای برای پذیرش در برنامه تحصیلی تمام‌وقت یا یک اقدام پیشگیرانه دانشگاه دریافت کنید، می‌توانید به یک ویزای دانشجویی آلمان یا اجازه اقامت برای تحصیل بپردازید.

اقامت دائم در آلمان

چگونه می‌توان اجازه اقامت دانشجویی خود را در آلمان دریافت کرد
  1. خانه دائمی خود را پیدا کنید : در هفته اول ورود شما به آلمان با ویزا برای تحصیل، شما باید محل اقامت دائمی خود را پیدا کنید.
  2. در دفتر اقامت ثبت‌نام کنید : بلافاصله پس‌ازاین، شما باید آدرس زندگی خود را در دفتر اقامت محلی ثبت‌نام کنید. پس از ثبت‌نام، شما می‌توانید تأیید ثبت‌نام “Meldebescheinigung” دریافت کنید.

مدارک موردنیاز برای درخواست اقامت برای تحصیل در آلمان:

فرم درخواست برای اقامت مجاز به‌طور کامل تکمیل‌شده باشد. نام اصلی ” Antrag auf Erteilung eines Aufenthaltstitels” است .

گذرنامه ملی / شناسه ملی. اگر با ویزا واردشده‌اید، باید یک ویزای ورود معتبر داشته باشید.

مدارک نشان‌دهنده آدرس دائمی شما در آلمان

تأیید ثبت‌نام

قرارداد اجاره

نامه‌ای از صاحب‌خانه که آدرس دائمی شمارا تأیید می‌کند.

عکس‌های گذرنامه اخیر

گواهی اثبات توان مالی همان شواهدی را که هنگام درخواست برای ویزای تحصیلی آلمان ارائه دادید، ارسال کنید.

اثبات پذیرش در مطالعات مثلاً گواهی ثبت‌نام، تأیید پذیرش یا شواهد پذیرش مشروط در مطالعات.

پول برای پرداخت هزینه درخواست. برای برنامه‌های کاربردی برای اولین بار هزینه ۵۶-۱۰۰ یورو اعمال می‌شود و ۴۹-۹۶ یورو برای تمدید اجازه اقامت. (اخذ انواع ویزا )

 مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام در تحصیلات دانشگاهی آلمان به‌عنوان دانشجوی بین‌المللی:
  • گذرنامه ملی / شناسه ملی. این باید نشان دهد که شما یک ویزای ورود معتبر برای تحصیل‌دارید.
  • تأیید پذیرش در مطالعات
  • واجد شرایط بودن برای ورود به دانشگاه آلمانی یا تحصیلات به همان اندازه به رسمیت شناخته‌شده که اجازه تحصیل در آلمان را داده است.
  • عکس‌های گذرنامه اخیر
  • بیمه بهداشتی دانشجویی

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

برای دریافت راهنمایی و مشاوره در خصوص دریافت ویزای تحصیلی آلمان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram