فروشگاه تمام عرض

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

اخذ ویزای توریستی المان در کوتاه ترین زمان

در این مطدلب می خواهیم در مورد ویزای توریستی آلمان توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم . آلمان علاوه بر حوزه های صنعت و اقتصاد به علت برخورداری از جاذبه‌های متفاوت هنری، طبیعی و غیره در زمینه جذب گردشگر هم خیلی موفق می باشد و گردشگران زیادی از طریق تور آلمان به این کشور سفر می‌کنند. از این‌ رو ، گردشگران برای سفر به آلمان احتیاج به گرفتن ویزای توریستی آلمان می باشند. (ویزا خزل)

 

ویزای توریستی آلمان

زمان مورد نیاز برای صدور و هزینه ویزای آلمان

بازبینی های اولیه‌ مدارک برای صدور ویزا به طور معمول دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما قبل از سفارت باقی خواهد ماند. سفارت بعد از گرفتن مدارک به شما رسید خواهد داد و در این رسید تاریخ و زمان حضور به سفارت برای پاسخ آخری گفته شده است. موقع مراجعه دوباره لازم است که این رسید را به همراه داشته باشید. هزینه ی ویزای توریستی آلمان ۶۰ یورو می باشد که زمان عرضه ی مدارک به شکل نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شما می باشد و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را باز نمی گرداند.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

 

ویزای توریستی آلمان

مدارک لازم ویزای توریستی آلمان

مدارکی که می بایست علاوه بر فرم تکمیل‌ شده در زمان ملاقات و اجرای مصاحبه داشته باشید، که شامل موارد پایین می باشد.
توجه: از تمامی مدارک می بایست یک کپی هم داشته باشید. اصل مدارک پس از مطابقت به شما بازگردانده خواهد شد و کپی آنها در پرونده‌ شما در سفارت آلمان خواهد ماند.

  • شناسنامه ایرانی

کپی می بایست از صفحه یک و دو شناسنامه ایجاد شود.

  • گذرنامه

اعتبار گذرنامه می بایست حتماً ۶ ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد. کپی را می بایست از صفحه های یک و دو گذرنامه و همین‌ طور صفحه هایی که در آنها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

  • ۳ قطعه عکس رنگی

خصوصیات لازم عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌ رخ در اندازه ی ۴*۶ که کمتر از ۳ ماه قبل گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. براساس مقررات شینگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ می شود.(اخذ انواع ویزا )

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان قسمت دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان قسمت خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای مالکان کمپانی های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی کمپانی به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، ۲ سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ ها: کارت بین‌ المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای شغل های آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی می بایست روی سربرگ رسمی بانک به زبان انگلیسی و مهر شده به سفارت عرضه شود.
  • ترجمه‌ یک سند مالکیت دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بیمه مسافرتی
  • واچر قطعی هتل در یک یا چند شهر هتل در آلمان برای کل مدت اقامت
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یکی از شهرهای آلمان

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram