ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

اطلاعاتی در رابطه با ویزا

گردشگرانی که قصد سفر به کشور اتریش را دارند میبایست الزاما ویزای توریستی اتریش را تهیه نمایند. برای گرفتن ویزای توریستی اتریش میتوانید از طریق سفارت اتریش در کشور خودمان اقدام نمایید.(ویزا خزل)

کشور اتریش عضو کشورهای شنگن است و گردشگران باید برای ورود به این کشور ویزای شنگن داشته باشند. انواع ویزای شنگن شامل ویزای تجاری، ویزای ترانزیتی، ویزای عبور و ویزای توریستی میباشد.

ویزای تجاری بلند مدت است و تاجران و بازرگانان از این ویزا استفاده میکنند. در ویزای ترانزیتی مسافران حق خروج از فرود گاه را ندارند برخلاف ویزای عبور که گردشگران میتوانند از فرودگاه خارج شوند.

گردشگران نیز باید برای بازدید و گردش ویزای توریستی شنگن را اخذ کنند.

ویزای توریستی اتریش

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اتریش

برای اخذ ویزای توریستی اتریش می­بایست مدارک ذیل را به سفارت اتریش ارائه دهید:

  • خود شخص فرم درخواستی به زبان آلمانی را تکمیل نماید.
  • دو قطعه عکس رنگی و جدید از شخص در سایز ۳٫۵*۴٫۵
  • باید گذرنامه حداقل ۳ ماه اعتبار با دو صفحه خالی داشته باشد.
  • از صفحه اصلی و صفحات مهرخورده پاسپورت کپی تهیه شود.
  • مدارک کاری و اشتغال فرد متقاضی باید به سفارت ارائه شود.
  • گواهی اشتغال باید به زبان آلمانی ترجمه و به سفارت ارائه شود.
  • ارائه بیمه مسافرتی با اعتبار ۳۰۰۰۰ یورو
  • رزرو هتل
  • بلیط رفت و برگشت مسافرتی
  • تمکن مالی باید ارائه شود و در غیر این صورت دعوت نامه ای از یک شخص مثل دوست یا فامیل برای شما فرستاده شده باشد.
  • افرادی که به سن قانونی نرسیده اند باید اجازه نامه محضری والدین و ترجمه آلمانی آن را ارائه دهند.
  • هزینه ویزای توریستی اتریش ۶۰ یورو میباشد که برای کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است. برای اقامت ۹۱ تا ۱۸۰ روز در اتریش باید مبلغ ۱۰۰ یورو پرداخت نمایید.

برای تایید مدارک نیز ۴۰ یورو و برای صدور گذرنامه ۷۶ یورو لازم است.(اخذ انواع ویزا )

ویزای توریستی اتریش

سخن پایانی:

سفارت میتواند در مواردی، علاوه بر مدارک گفته شده، مدارک دیگری نیز از شخص متقاضی بخواهد.به غیر از مواردی که به آنها اشاره کردیم، اسناد و اصل دعوتنامه و یا مدارک دیگری به سفارت ندهید.خود شخص متقاضی هنگام درخواست ویزا و ارائه مدارک باید حضور داشته باشد. با صدور ویزا الزاما نمیتوانید وارد این کشور شوید.ممکن است، به دلایلی هنگام عبور از مرز اجازه ورود داده نشود ویا ویزای شما ابطال شود.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram