فروشگاه تمام عرض

ویزای توریستی برزیل

ویزای توریستی برزیل

نحوه درخواست برای ویزای توریستی برزیل

بازدیدکننده‌ای که مایل به سفر به برزیل به‌عنوان توریست است، نیاز به یک ویزای توریستی  برزیل برای ورود به کشور دارد. ویزای گردشگری برزیل یک ویزای کوتاه‌مدت است. این اجازه می‌دهد یک بازدیدکننده در برزیل تا ۹۰ روز در سال حضور داشته باشد. این ویزا برای کسانی که مایل به بازدید از برزیل به‌منظور گردشگری، گشت‌وگذار و یا بازدید از دوستان و اقوام هستند، مناسب است.(ویزا خزل)

این ویزا در تاریخ ورود اولین بازدیدکننده در برزیل فعال است.

معیارهای واجد شرایط برای ویزای توریستی برزیل

جهت واجد شرایط بودن برای ویزای توریستی برزیل شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

شما باید گذرنامه معتبر داشته باشید

گذرنامه شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد

شما باید یک کپی از فرم درخواست ویزا کامل داشته باشید

شما باید در طول مدت اقامت خود در برزیل، مدارک رزرو هتل، رزرو پرواز و برنامه سفر خود را ارائه دهید

شما باید یک کپی از بلیت سفر یا تور خود را ارائه کنید

شما بایستی اثبات توانایی مالی خود را ارائه دهید تا بتوانید در طول اقامت خود در برزیل و برای حمل‌ونقل بازگشت خود مالیات خود را حفظ کنید.

شما باید برای مدت ۶ ماه گذشته یک بیانیه رسمی از وضعیت مالی خود را از بانکتان ارائه دهید

اگر در ۹۰ روز گذشته قبل از مسافرت به یکی از کشورهای تب زرد سفر کرده‌اید، گواهی بین‌المللی واکسیناسیون برای تب زرد نیاز دارید.

شما قصد دارید برزیل را در پایان اقامت مجاز خود ترک کنید.

ویزای توریستی برزیل

مراحل پیروزی برای درخواست ویزای توریستی برزیل

قبل از درخواست ویزای توریستی برزیل، از دستورالعمل درخواست ویزا استفاده کنید و زمان پردازش موردنیاز برای اخذ ویزا را بررسی کنید. پس از اطلاع از تمام جزئیات مربوط به برنامه، می‌توانید با روش زیر اقدام کنید:

مرحله ۱: فرم درخواست ویزا را به‌صورت آنلاین پر کنید

فرم درخواست ویزا آنلاین را پر کنید و روی دکمه ارسال کلیک کنید تا شماره پروتکل را دریافت کنید. فرم را چاپ کنید و آن را امضا کنید.

مرحله ۲: اسناد موردنیاز برای درخواست ویزا را جمع‌آوری کنید

یک چک‌لیست از اسناد که باید همراه با درخواست ویزای توریستی برزیل ارسال کنید، تهیه کنید. تمام اسناد را جمع‌آوری کنید و آن‌ها را برای ارسال آماده کنید.

مرحله ۳: عکس خود را برای درخواست ویزا ارسال کنید

عکس رنگی و جدید خود را در قسمت مربوطه فرم قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که عکس شما مطابق با تمام مشخصات موردنیاز برای عکس ویزا باشد. درهرصورت، زمان عکس شما نباید بیشتر از ۳ ماه باشد.

مرحله ۴: هزینه درخواست ویزا را بررسی کنید

هزینه‌های موردنیاز برای درخواست ویزا را بررسی کنید. هزینه ارسال را همراه با فرم درخواست ویزا خود آماده کنید. به یاد داشته باشید که نحوه پرداخت پذیرفته‌شده برای درخواست ویزا توسط کنسولگری برزیل که در آن قصد دارید درخواست ویزای خود را ارائه دهید، بررسی کنید.

مرحله ۵: درخواست ویزا خود را ارائه دهید

قرار ملاقات برای درخواست ویزا را تنظیم کنید. در زمان ارسال فرم درخواست خود، هزینه درخواستی برای درخواست ویزای توریستی برزیل را پرداخت کنید. شما می‌توانید فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده خود را به‌صورت شخصی یا از طریق نماینده در نزدیک‌ترین کنسولگری برزیل ارسال کنید.

فرم درخواست شما باید همراه با تمام اسناد و مدارک موردنیاز و مدارک پرداخت ویزا باشد.

به خاطر داشته باشید که فرم تکمیل‌شده و امضاشده باید ظرف ۳۰ روز پس از پر کردن آن به‌صورت آنلاین به کنسولگری برزیل ارسال شود، در غیر این صورت مجدداً باید فرم درخواست آنلاین را پر کنید.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

درصورتی‌که مایلید ویزای خود را از طریق ایمیل تحویل بگیرید، برای تأیید اسناد خود، یک پاکت خالی و مهر تأیید همراه با فرم درخواست ویزا خود را پیوست کنید. اطمینان حاصل کنید که کنسولگری برزیل خدمات پستی ویزا را ارائه می‌دهد.

مرحله ۶: وضعیت درخواست ویزا را بررسی کنید

وضعیت درخواست ویزا را با کلیک روی وضعیت ویزا بررسی کنید. درخواست ویزا شما با عنوان یکی از موارد زیر ذکر شده است:

دریافت شده – درخواست ویزای شما دریافت شده است

پردازش – درخواست شما در حال حاضر توسط اداره کنسولی پردازش می‌شود

مجاز – ویزای شما مجاز است و آماده چاپ است

آماده برای جمع‌آوری – ویزا شما صادر شده است و گذرنامه آماده جمع‌آوری در بخش ویزا سفارت برزیل در هر روز کاری است.

مرحله ۷: ویزای خود را دریافت کنید

ویزای توریستی برزیل

دریافت ویزا

پس از اخذ ویزای خود، آن را از سفارت برزیل در زمان مشخص دریافت کنید.

هزینه‌های موردنیاز برای ویزای توریستی برزیل

هزینه ویزای توریستی برزیل بر اساس ملیت بازدیدکننده متغیر است.

توجه داشته باشید:

اگر درخواست شما برای یک ویزای توریستی رد شود یا به هر دلیلی پذیرفته نشود، هزینه واریزی شما بازپرداخت نخواهد شد.

هزینه درخواست ویزا در هر زمان تغییر می‌کند.(اخذ انواع ویزا) 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram