فروشگاه تمام عرض

ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی دانمارک

نحوه ی دریافت ویزای توریستی دانمارک

در این مطلب می خواهیم درمورد ویزای توریستی دانمارک توضیحاتی را برای شما همراهان عزیز ارائه دهیم. در صورتی که قصد گردشگری در دانمارک دارید لازم است که برای دریافت ویزای دانمارک اقدام نمایید. در این جا ما می خواهیم مراحل، شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت این ویزا را برایتان شرح دهیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار بگیرد و برایتان مفید و کاربردی باشد. با ما همراه باشید.(ویزا خزل)

ویزای توریستی دانمارک

همانطور که می دانید ویزای توریستی ، یکی از ویزاهای مدت دار اتحادیه اروپا و حوزه شینگن می باشد. همچنین ویزای توریستی دانمارک یکی از پر طرفدار ترین  ویزاهای در میـان مسافران و گردشگرانی است که قصد سفر به دانمارک دارند.

لازم به ذکر است کشور دانمارک یک کشور با ثبات در حوزه اقتصادی و سیاسی است که هر سـال گردشگران بسیار زیادی را به خود جذب می نماید. در ادامه می‌خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که برای دریـافت ویزای گردشگری دانمارک لازم است به چه نکاتی  توجه نماییم و چه مراحلی برای اخذ ویزای  دانمارک پیش رو داریم؟(اخذ انواع ویزا )

ویزای توریستی دانمارک

چه مدارک و شرایطی برای دریـافت ویزای توریستی دانمارک مورد نیاز است؟

  • پر کردن فرم ویزای توریستی  یکی از مهم ترین مراحلی است که می بایست انجام شود.
  • می بایست هدف و نیت خود از سفر به دانمارک را بیان نمایید.
  • تمام اسناد و مدارکی که برای دریافت ویزای توریستی دانمارک مورد نیاز می باشند را به انگلیسی و دانمارکی ترجمه نمایید. توجه داشته باشید که این ترجمه ها بایست به وسیـله مترجم رسمی انجـام شـده و مهر وزارت دادگستری و وزارت امورخارجه هـم داشته باشد.
  • ارائه یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ رنگی با بـعد زمینه روشن است. این عکس باید در ۳ ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • مبلغ مور احتیـاج برای دریـافت ویزا که به وسیـله سفارت اعلام می شود را پرداخت نمایید.
  • نامه رزرو هتل
  • بیمه درمانی گردشگری یا مسافرتی به ارزش ۳۰۰۰۰ یورو
  • نامه بانکی جهت تاییـد مالکیت ملکی
  • نامه رزرو بلیط هواپیما
  • نامه تاییـد رابطـه فامیلی و خانوادگی(چنان چه قصد دارید فردی پایین ۱۸ سـال را همراه خود به سفر ببرید، باید تاییـد نمایید که او فامیل شما می باشد)
  • فرم ویزای  دانمارک
  • ارائه نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجو یا دانش آموز متقاضی برای مهاجرت گردشگری به دانمارک

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

مشخصات فرم متقاضی ویزای دانمارک

معمولا اکثر فرم های ویزای شینگن اطلاعات مثل هم را از شخص متقاضی درخواست می کنند برای مثال فرمی که متقاضیان ویزای دانمارک پر می کنند مشخصات زیر را از متقاضی می گیرد:

  • اسم و نام خانوادگی شخـص متقاضی
  • جنسیت
  • کشور اقامت دائمی متقاضی
  • تاریخ، شهر و کشور محل تولد شخـص متقاضی
  • وضعیت تأهل
  • مشخص کردن نوع ویزای درخواستی
  • اطلاعات مندرج در پاسپورت
  • آدرس پست الکترونیکی و آدرس پستی
  • تابعیت فعلی شخـص در خواست کننده ویزا
  • اگر شخـص خردسالی همراه شخـص متقاضی است، باید اطلاعات وی هـم وارد شود
  • اطلاعاتی مبنی بر اینکه هزینه سفارت برای صدور ویزا را چطور واریز خواهید نمود
  • تایید قوانین و شرایط ویزای شینگن
  • اطلاعات مرتبط به ویزاهای شینگن قبلی
  • مسائـل مربوط به اطلاعات مورد احتیاج ویزا
  • امضاء، تاریخ و محل تکمیل ساختـار ویزای توریستی دانمارک

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram