فروشگاه تمام عرض

ویزای توریستی مکزیک

ویزای توریستی مکزیک

 ویزای توریستی مکزیک را راحت دریافت کنید

در این مطلب می خواهیم در مورد ویزای توریستی مکزیک توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم . ویزای مکزیک لازمه ورود به این کشور زیبا است . برای سفر به مکزیک دارا بودن ویزای توریستی مکزیک لازم است. شخص مسافر و یا نماینده وی می توانند برای گرفتن ویزای توریستی اقدام کنند ،البته این مورد می بایست در نظر گرفته شود که در زمان بررسی مدارک مصاحبه هم صورت می گیرد.(ویزا خزل)

ویزای توریستی مکزیک

بعضی از افرادی که تمایل دارند به مکزیک سفر کنند یا می خواهند ویزای مکزیک را بگیرند، درگیر سؤالات پایین هستند:

  • چگونه به مکزیک سفر کنم؟
  • برای کار چگونه ویزا بگیرم؟
  • ویزای توریستی مکزیک چه مقدار زمان احتیاج دارد؟
  • شرایط مهاجرت به مکزیک چیست؟

در پایان این مطلب تضمین می‌کنیم که شما جواب پرسش های خودتان را می‌گیرید و متوجه خواهید شد که ویزای مکزیک به شما تعلق خواهد گرفت یا نه.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

شرایط گرفتن ویزای مکزیک

در اولین قدم بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه گرفتن ویزای مکزیک را دارید؟

امور مهاجرت در هنگام وارد شدن شما به مکزیک از شما مدارک پایین را درخواست می‌کند:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
  • ویزای معتبر کانادا یا اقامت دائم یکی از کشورهای ژاپن، آمریکا، بریتانیا یا کشورهای حوزه شینگن
  • فرم FMM که به درستی پر شده باشد
  • بلیط رفت و برگشت یا پرواز بعدی یا رزرو هتل
  • مدرک هایی که هدف سفر شما را ثابت خواهد کرد (سفر، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و..)
  • ثبت وضعیت مالی

ویزای توریستی مکزیک

هزینه ی ویزای توریستی معمولی مکزیک : ۱۵۰دلار می باشد

مدت اقامت در مکزیک با ویزای معمولی : بر اساس بلیط و ویزای اخذ شده است

مدت اعتبار ویزای معمولی مکزیک : بر اساس تاریخ پرواز

مدت گرفتن ویزای معمولی مکزیک : ۲۵ روز کاری

مدارک مورد نیاز

– اصل گذرنامه معتبر با بالای ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده.)

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود.)

– کپی گذرنامه

– اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضاء مسافر. * برای افراد همراه (همسر و فرزندان) می بایست فرم جداگانه امضاء شود.

– تکمیل فرم مشخصات فردی (به شکل کامل.)

– ترجمه انگلیسی شناسنامه

– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه ۳ فیش اخیر حقوق ماهیانه. ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان.

– پرینت انگلیسی حساب جاری ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک)، کپی کارت اعتباری ، تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود. ( تاریخ حساب ۲ هفته اخیرباشد)

– ترجمه رسمی اسناد ملکی به اسم مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه..(اخذ انواع ویزا )

ویزای توریستی مکزیک

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram