فروشگاه تمام عرض

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

نحوه درخواست ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا یک گزینه مهاجرتی موقت به کانادا است که اجازه می‌دهد گردشگران برای بازدید از کانادا به‌منظور گردشگری و اوقات فراغت به کانادا سفر کنند. این ویزا به‌عنوان ویزای بازدیدکننده کانادا و یا ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) شناخته می‌شود. ویزای توریستی کانادا برای مدت حداکثر شش ماه اعطا می‌شود.(ویزا خزل)

ویزای توریستی کانادا

این ویزا دارای دو نوع است:

ویزای تک ورودی

ویزای چند بار ورود

هر دو ویزا برای یک دوره ثابت معتبر هستند و بعد از پایان مهلت نمی‌توانند مورداستفاده واقع شوند.

یک ویزای تک ورودی اجازه می‌دهد تا صاحب ویزا فقط یک‌بار وارد کانادا شود. پس‌ازآنکه کانادا را ترک کرد، به‌جز مسافرت به ایالات‌متحده و سنت پیر و میکلون، وی مجدداً وارد کانادا خواهد شد. اگر گردشگر به ایالات‌متحده سفر کند (از جمله مناطق و حوزه‌های آن) یا سنت پیر و میکلون، وی برای بازگشت به کانادا نیازی به یک ویزای جدید ندارد.

یک ویزای چندبار ورود اجازه می‌دهد تا یک بازدیدکننده به مدت شش ماه در یک‌زمان در کانادا اقامت کند و مجبور به هر بار درخواست مجدد حین ورود و خروج نیست. ویزای چندبار ورود تا ۱۰ سال یا یک ماه قبل از گذرنامه دارنده ویزا معتبر است.

معیارهای واجد شرایط برای ویزای توریستی کانادا

به‌منظور رعایت معیارهای واجد شرایط برای یک ویزای توریستی کانادا، شما بایستی موارد زیر را به مقامات مهاجرت نشان دهید:

شما یک گذرنامه معتبر دارید.

شما در سلامت هستید.

شما باید منابع مالی لازم برای پرداخت هزینه‌های خود را داشته باشید.

شما اقامت در خارج از کانادا دارید و بعد از سفر به کانادا به آنجا بازمی‌گردید.

شما قصد دارید تا در مدت‌زمان مشخص و محدودی در کانادا باقی بمانید.

شما قصد ترک کانادا را در پایان بازدید خود دارید.

شما قصد ندارید که در کانادا کار یا تحصیل کنید.

شما سابقه جنایی ندارید.

شما یک خطر امنیتی محسوب نمی‌شوید.

شما موافقید که قوانین سرزمین را زیر پا بگذارید

ممکن است لازم باشد که یک معاینه پزشکی انجام دهید.

ویزای توریستی کانادا

مراحل پیروزی برای درخواست ویزای توریستی کانادا

قبل از درخواست ویزای توریستی کانادا، اطلاعات کامل در مورد شرایط ویزا / مجوز را در وب‌سایت CIC بخوانید تا مطمئن شوید که واجد شرایط برای آن هستید. هنگامی‌که مطمئن هستید که واجد شرایط درخواست هستید، می‌توانید با روش زیر اقدام کنید:

مرحله ۱: تعیین کنید که چگونه اقدام می‌شود

شما می‌توانید از طریق دو راه برای یک ویزای توریستی اقدام کنید.

درخواست آنلاین – برای درخواست آنلاین شما باید به کارت اعتباری و یک اسکنر یا دوربین دسترسی داشته باشید تا قادر به ایجاد کدهای الکترونیکی مدارک موردنیاز خود باشید.

درخواست بر روی کاغذ – برای درخواست در مقاله، فرم درخواست را برای ویزا و چک‌لیست مربوطه ارسال کنید و مراحل ذکر شده در زیر را دنبال کنید.

مرحله ۲: فرم درخواست ویزای توریستی را تکمیل کنید

دستورالعمل‌های آموزشی را بخوانید و فرم درخواست را با دقت پر کنید. توجه داشته باشید که برنامه تکمیل شده باید شامل صفحه بارکد باشد. اگر شما تمام اطلاعات، اسناد و هزینه درخواست شده را ارائه ندهید درخواست شما ممکن است بازگردانده شود یا رد شود.

مرحله ۳: هزینه پردازش را پرداخت کنید

هزینه درخواست ویزای خود را پرداخت کنید. هزینه‌ها باید از طریق پیش‌نویس بانکی یا چک تأیید شود. شما باید به برنامه پرداخت هزینه‌های فعلی و جزئیات پیش‌نویس بانک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که باید قبل از پرداخت آخرین اطلاعات مربوط به هزینه ویزا را دوباره بررسی کنید.

مرحله ۴: مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC) را ببینید

مرکز درخواست محلی ویزای کانادا (CVAC) را ببینید. فراموش نکنید که گذرنامه، عکس‌ها، فرم‌های تکمیل شده و تمامی اسناد حمایتی را به‌عنوان چک‌لیست و ابزار هزینه CIC و دستورالعمل‌های پرداخت را ارسال کنید.

مرحله ۵: ارسال فرم درخواست

در CVAC درخواست تکمیل شده خود را ارسال کنید و هزینه‌های خدمات خود را پرداخت کنید. شما یک رسید دریافت خواهید کرد. این رسید شامل شماره ردیابی منحصربه‌فرد شما است که برای ردیابی آنلاین پیشرفت برنامه شما ضروری است. شما همچنین بایستی بیومتریک خود را ارائه دهید.

مرحله ۶: برنامه خود را به‌صورت آنلاین دنبال کنید

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

با استفاده از شماره ردیابی منحصربه‌فرد، نرم‌افزار آنلاین خود را پیگیری کنید.

تمدید ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا می‌تواند تمدید شود؛ برای تمدید ویزا باید ۳۰ روز قبل از پایان ویزای اصلی درخواست کنید.

توجه داشته باشید:

اگر درخواست ویزا خود را رد کنید، هزینه درخواست شما بازپرداخت نخواهد شد.(اخذ انواع ویزا )

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram