ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

کسب درامد در برزیل با ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

در این مقاله می‌خواهیم برای شما در مورد ویزای سرمایه‌گذاری برزیل صحبت کنیم .کشور برزیل یا به‌طور رسمی جمهوری فدرال برزیل بزرگ‌ترین کشور در آمریکای جنوبی است، ازلحاظ وسعت و جمعیت برزیل در رتبه پنجم جهان قرار دارد. این دومین کشور پرجمعیت در آمریکای جنوبی است که جمعیت آن بیش از ۲۰۰ میلیون نفر است. برزیل تنها کشور در آمریکای لاتین است که پرتغالی به‌عنوان اولین زبان آنان محسوب می‌شود.(ویزا خزل)

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

مهاجرت

مهاجرت به برزیل یک کار بسیار سخت است، مگر اینکه اگر بتوانید به مقدار ۴۲۰۰۰ دلار سرمایه‌گذاری کنید.

سعی کنید یک‌بار به برزیل بروید و در این صورت ارزش ویزای سرمایه‌گذاری در برزیل را درک خواهید کرد . اقامت توسط برنامه‌های سرمایه‌گذاری معمولاً از راه‌حل‌های مقرون‌به‌صرفه برای متقاضیان است، برنامه اخذ ویزای سرمایه‌گذار برزیل یک برنامه ارزان است.

حداقل مقدار لازم سرمایه‌گذاری ۳۸۰۰۰ هزار یورو است.

اقامت دائم پس از مدت سه سال اول نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری هنوز وجود دارد و شرکت مالیات بر درآمد مهاجر را تأمین می‌کند.

اولین قدم برای مهاجرت به برزیل از طریق ویزا سرمایه‌گذار برزیل ایجاد یک شرکت است. نوع نهادهای تجاری به سرمایه‌گذاری شما بستگی دارد.  شرکت ایجادشده باید سود و اشتغال ایجاد کند.

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل:شهروندی برزیل

پس از درخواست متقاضی و اجازه اقامت دائم برزیل به او، پس از حداکثر چهار سال، متقاضی می‌تواند درخواست شهروندی کند. بااین‌حال، این دوره زمانی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی کاهش یابد.

چگونه می‌توانیم به شما برای مهاجرت به برزیل کمک کنیم؟

ابتدا گزینه سرمایه‌گذاری مناسب را باید انتخاب کنید و سپس برای ویزا درخواست دهید.

ویزای سرمایه‌گذار

اتباع خارجی که دارای تأثیر مالی و همچنین قصد سرمایه‌گذاری مستقیم در برزیل را دارند می‌توانند یک ویزای دائمی (VIPER) را دریافت کنند.
برای دریافت ویزا سرمایه‌گذاری برزیل نیاز به مقدار مشخصی مبلغ هستید که توسط وزارت کار برای اخذ مجوز تعیین می‌شود. این مقدار معمولاً برای یک سرمایه‌گذار در حدود ۵۰۰۰۰۰ دلار و یا در حدود ۶۰۰۰۰۰ است.

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

هیچ‌گونه مانعی وجود ندارد برای اینکه چه نوع سرمایه‌گذاری انجام شود و می‌تواند در حوزه املاک و مستغلات، سهام یا راه‌اندازی یک کسب‌وکار باشد.

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل در طی سال سوم پس از صدور مجوز موردبررسی قرار خواهد گرفت. درصورتی‌که فرد خارجی در عرض دو سال اول حداقل یک‌بار از کشور بازدید کرده باشد و همچنین سرمایه‌گذاری خود را حفظ کند این ویزا تجدید خواهد شد.

این فرآیند معمولاً شامل ایجاد یک‌نهاد قانونی در برزیل و یک حساب بانکی، انتقال وجوه و ارائه طرح سرمایه‌گذاری / تجاری به وزارت کار است.

هنگامی‌که طرح سرمایه‌گذاری تائید شد، به‌وسیله بیانیه‌ای که توسط بانک مرکزی برزیل صادر می‌شود، شما می‌توانید برای اخذ ویزای دائمی اقدام کنید.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری برزیل
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • اصلی و فتوکپی گذرنامه
  • رزومه
  • اصل یا کپی گواهی تولد در صورت امکان
  • اصل کپی یا گواهی ازدواج در صورت وجود
  • گواهینامه‌های حرفه‌ای و دانشگاهی
  • آدرس مسکونی
  • صورت‌حساب بانکی
  • کپی تأییدیه از اسناد مجوز کسب‌وکار در صورت لزوم
  • طرح کسب‌وکار
  • دو قطعه عکس گذرنامه
ویزای سرمایه‌گذاری برزیل :اقتصاد برزیل

در حال حاضر در رده نهم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان است. همچنین پنجمین کشور دنیا ازلحاظ قدرت خرید با ۰٫۵ تریلیون دلار واردات در سال است. شرکای تجاری اصلی برزیل عبارت‌اند از چین، ایالات‌متحده، آرژانتین و مکزیک. برزیل دارای نیروی کار گسترده‌ای است که ۱۰۹ میلیون نفر است و نرخ بیکاری آن فقط ۵ درصد است. صنایع خدمات برزیل ۷۱ درصد از اقتصاد کشور را به خود اختصاص می‌دهد و به دنبال آن کشاورزی و صنایع سنگین قرار دارد.

دریافت ویزای سرمایه‌گذاری برزیل نسبت به برخی برنامه‌های کشورهای دیگر نسبتاً ساده است.

مزایای اخذ ویزا سرمایه‌گذاری برزیل

در اینجا مزایای اصلی به دست آوردن ویزای سرمایه‌گذاری برزیل آورده شده است:

  • خانواده سرمایه‌گذار بدون هیچ هزینه اضافی در این برنامه گنجانده‌شده است
  • اگر متقاضی تأیید شود و هنگامی‌که سرمایه‌گذاری‌های خود را انجام دهد، RNE دریافت خواهند کرد که به‌عنوان کارت زرد شناخته می‌شود که نشان می‌دهد اقامت دائم در برزیل را دارد.
  • RNE سرمایه‌گذار را قادر می‌سازد که بتواند در برزیل زندگی و کار کند و حقوق و مزایای یکسانی را به‌عنوان یک شهروند برزیلی دریافت کند.
  • دارنده کارت زرد می‌تواند بدون نیاز به گذرنامه در سراسر آمریکای جنوبی سفر کند.
  • پس از چهار سال اقامت سرمایه‌گذار می‌تواند برای شهروندی کامل برزیل و دریافت گذرنامه درخواست دهد. (اخذ انواع ویزا)
ویزای سرمایه‌گذاری برزیل :رسیدن به شهروندی برزیل

هدف نهایی سرمایه‌گذار که در این برنامه قرار دارد، دریافت شهروندی برزیل و گذرنامه است. و هدف این مطمئناً قابل‌دستیابی است تا زمانی که سرمایه‌گذار معیارهای زیر را تأمین کند. سرمایه‌گذار:

  • باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشد
  • باید یک ویزای اقامت دائم برزیل داشته باشد
  • حداقل چهار سال در برزیل زندگی کرده است
  • باید قادر به خواندن و نوشتن به پرتغالی باشد

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

دیدگاه (1)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram