فروشگاه تمام عرض

ویزای سرمایه گذاری نروژ

ویزای سرمایه گذاری نروژ

دریافت ویزای سرمایه گذاری نروژ

این مقاله در مورد ویزای سرمایه گذاری نروژ می‌باشد.مهاجرت سرمایه‌گذاری به تعبیری این است که سرمایه‌گذار خارجی باید یک مقدار مشخص از پول را در یک کشور سرمایه‌گذاری کند تا خود را واجد شرایط دریافت ویزا سرمایه‌گذاری جهت  اقامت دائم کند. هر کشور مبلغی را برای صدور ویزا سرمایه‌گذاری تعیین می‌کند. سرمایه‌گذاری انجام‌شده باید این شرط را داشته باشد که به اقتصاد کشور مقصد کمک کند.(ویزا خزل)

درباره ی  نروژ

نروژ یک کشور باثبات سیاسی ، مدرن و بسیار توسعه‌یافته با جمعیت کوچک و یک اقتصاد بسیار قوی است. نروژ برای کسب‌وکار با سهولت در رتبه هفتم قرار دارد. نروژ عضو توافق‌نامه اسکنن است اما عضو اتحادیه اروپا نیست. صنایع اصلی نروژ عبارت‌اند از نفت و گاز، غذای دریایی، حمل‌ونقل، فعالیت‌های تحقیق و توسعه. نروژ همچنین گران‌ترین کشور جهان ازنظر  قیمت املاک و مستغلات است. واحد پولی نروژ کرون است.

نروژ یکی از کشورهای اسکاندیناوی است که به خاطر چشم‌انداز و زندگی پاکش شناخته‌شده است. بازار کسب‌وکار در نروژ قوی و پربار است و نروژ به‌عنوان دومین کشور ثروتمند در جهان است. بنابراین جای تعجب نیست که نروژ یک مقصد محبوب برای کسانی است که به دنبال راه‌اندازی و گسترش کسب‌وکار هستند.

ویزای سرمایه گذاری نروژ: چرا مهاجرت به نروژ؟

نروژ به دلیل زیرساخت‌های قوی و پایدار اقتصادی و چارچوب قانونی مورداحترام، جایگاه برجسته‌ای که برای خارجی‌ها دارد برای اقامت در نظر گرفته‌شده است. نروژ دارای استاندارد بالایی از زندگی و هزینه‌های نسبتاً پایین زندگی است. این کشور غنی به‌عنوان یک مکان بسیار موردپسند برای به دست آوردن ارتباطات تجاری برجسته بین انگلیس و سایر نقاط اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. نروژ دارای نرخ اشتغال خوبی است و شرایط کاری مناسبی را ارائه می‌دهد. به‌این‌ترتیب، این کشور یک مقصد محبوب در میان سرمایه‌گذاران خارجی به‌منظور دریافت ویزای اقامت است.

ویزای اقامت موقت

قبل از اینکه متقاضی واجد شرایط درخواست ویزای اقامت دائم باشد، ابتدا بایستی با استفاده از یک ویزای موقت در نروژ اقامت داشته باشد.

متقاضی باید ثابت کند که دارای منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه‌های زندگی خود در نروژ در مدت اقامت خود می‌باشد.

 

ویزای سرمایه گذاری نروژ

لغو اجازه اقامت

حتی اگر یک مجوز شما را مجاز به اقامت دائم در نروژ می‌کند، در واقع الزامی است که شما در کشور زندگی کنید. اگر دو یا چند سال در خارج از کشور زندگی کنید مجوز خود را از دست می‌دهید. در بعضی موارد، شما می‌توانید برای یک معافیت از این قانون درخواست دهید اگر دلیلی برای زندگی در خارج از کشور برای مدت‌زمان طولانی داشته باشید. ( اخذ انواع ویزا )

این مجوز به دارنده اجازه می‌دهد تا به‌عنوان بسیاری از بارها در طول مدت اجازه ورود و خروج از نروژ باشد.

مجوز اقامت از طریق ویزای سرمایه گذاری نروژ می‌تواند منجر به درخواست موفق برای اقامت دائم شود.

از طریق برنامه ویزای سرمایه گذاری نروژ  همچنین اعضای خانواده می‌توانند برای اقامت همراه با متقاضی اصلی درخواست دهند.

الزاماتی که ویزای سرمایه گذاری نروژ دارد
  • انجام کسب‌وکار باید تنها دلیل اقامت در نروژ باشد.
  • شما باید در یک مکان مناسب کارکنید، زیرا شما باید مسئول تعهدات تجاری باشید.
  • باید اثبات کنید که توانایی مالی برای مدیریت کسب‌وکار وجود دارد.
  • شما باید قادر به ارائه یک طرح کسب‌وکار باشید.

موسسه مهاجرتی نیک اندیش ارزو می تواند در اخذ انواع ویزا به خصوص «ویزای سرمایه گذاری کانادا» شما را یاری نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram