ویزای تحصیلی آلمان و شرایط دریافت آن

ویزای تحصیلی آلمان و شرایط دریافت آن یکی از اولین قدم ها برای تحصیل در آلمان، شناختن شرایط ویزای تحصیلی آلمان برای دانشجویان بین المللی است. (یکی از موارد زیر)(ویزا خزل) تأییدیه € ۸۶۴۰ سپرده مسدود شده در یک حساب بانکی المانی مالی شما. نامه تعهد توسط یک ساکن آلمان، “Verpflichtungserklärung”. این نامه در دفتر ثبت‌نام بیگانگان گرفته‌شده است توسط یک…

ویزای توریستی

اخذ ویزای توریستی برای سفرهای تفریحی سیستم هویت شناسی و احراز هویت یا همان بیومتریک برای تمام کسانی که خواستار اخذ ویزای توریستی موقت یا برای تحصیل و کار هستند لازم می باشد که این احراز هویت بیشتر به سبک انگشت نگاری که آن هم حدود ۱۰ سال در این کشور save می شود  و در آینده قابل استفاده می باشد…

ویزای توریستی اتریش

اطلاعاتی در رابطه با ویزا گردشگرانی که قصد سفر به کشور اتریش را دارند میبایست الزاما ویزای توریستی اتریش را تهیه نمایند. برای گرفتن ویزای توریستی اتریش میتوانید از طریق سفارت اتریش در کشور خودمان اقدام نمایید.(ویزا خزل) کشور اتریش عضو کشورهای شنگن است و گردشگران باید برای ورود به این کشور ویزای شنگن داشته باشند. انواع ویزای شنگن شامل…

ویزای سرمایه گذاری بلژیک

سرمایه گذاری با ویزای سرمایه گذاری بلژیک در این مقاله می‌خواهیم در مورد ویزای سرمایه گذاری بلژیک  برای شما مطالبی را بیان کنیم. سرمایه‌گذاران خارجی زیادی بلژیک را به‌عنوان مقصد اصلی خود برای انتقال سرمایه‌گذاری انتخاب کرده‌اند. دریافت شهروندی کشور از طریق برنامه سرمایه‌گذاری یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین راه‌های کسب شهروندی در سراسر اروپا است.(ویزا خزل) ویزای سرمایه گذاری بلژیک :چگونه به…

ویزای سرمایه‌گذاری برزیل

کسب درامد در برزیل با ویزای سرمایه‌گذاری برزیل در این مقاله می‌خواهیم برای شما در مورد ویزای سرمایه‌گذاری برزیل صحبت کنیم .کشور برزیل یا به‌طور رسمی جمهوری فدرال برزیل بزرگ‌ترین کشور در آمریکای جنوبی است، ازلحاظ وسعت و جمعیت برزیل در رتبه پنجم جهان قرار دارد. این دومین کشور پرجمعیت در آمریکای جنوبی است که جمعیت آن بیش از ۲۰۰ میلیون…

ویزای سرمایه گذاری نروژ

دریافت ویزای سرمایه گذاری نروژ این مقاله در مورد ویزای سرمایه گذاری نروژ می‌باشد.مهاجرت سرمایه‌گذاری به تعبیری این است که سرمایه‌گذار خارجی باید یک مقدار مشخص از پول را در یک کشور سرمایه‌گذاری کند تا خود را واجد شرایط دریافت ویزا سرمایه‌گذاری جهت  اقامت دائم کند. هر کشور مبلغی را برای صدور ویزا سرمایه‌گذاری تعیین می‌کند. سرمایه‌گذاری انجام‌شده باید این شرط را داشته باشد…

ویزای سرمایه‌گذاری اتریش

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری اتریش ابتدا باید بدانیم شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری اتریش به چه صورت است؟ ویزای سرمایه‌گذاری از سوی بسیاری کشورهای دنیا به متقاضیان داده می‌شود هدف از این امر شکوفا شدن اقتصاد کشور سرمایه پذیر است که در مقابل آن کشور مربوطه به فرد تابعیت یا شهروندی می‌دهد. برنامه‌ای تحت عنوان ارائه پاسپورت در برابر ارائه سرمایه در…

ویزای توریستی کانادا

نحوه درخواست ویزای توریستی کانادا ویزای توریستی کانادا یک گزینه مهاجرتی موقت به کانادا است که اجازه می‌دهد گردشگران برای بازدید از کانادا به‌منظور گردشگری و اوقات فراغت به کانادا سفر کنند. این ویزا به‌عنوان ویزای بازدیدکننده کانادا و یا ویزای اقامت موقت کانادا (TVR) شناخته می‌شود. ویزای توریستی کانادا برای مدت حداکثر شش ماه اعطا می‌شود.(ویزا خزل) این ویزا…

ویزای توریستی برزیل

نحوه درخواست برای ویزای توریستی برزیل بازدیدکننده‌ای که مایل به سفر به برزیل به‌عنوان توریست است، نیاز به یک ویزای توریستی  برزیل برای ورود به کشور دارد. ویزای گردشگری برزیل یک ویزای کوتاه‌مدت است. این اجازه می‌دهد یک بازدیدکننده در برزیل تا ۹۰ روز در سال حضور داشته باشد. این ویزا برای کسانی که مایل به بازدید از برزیل به‌منظور…

ویزای کاری نروژ

کار در نروژ: گرفتن ویزای کاری نروژ تقریباً ۱۴٪ از کل جمعیت نروژ مهاجران هستند و دلیل یک‌سوم سفر به نروژ به‌طور خاص برای پیدا کردن کار است. باوجود مالیات و هزینه بسیار بالا، استاندارد زندگی در نروژ همچنان در میان مردم سراسر جهان محبوب است. دسترسی به حومه‌های شگفت‌انگیز، مکان‌های فرهنگی مشهور جهان و همچنین اقلیم تابستانی و نور…

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram