ویزای دانمارک

دریافت ویزای دانمارک کاملا قانونی

همانطور که می دانید یکی از مهم ترین مدارکی که برای سفر به دانمارک مورد نیاز است دریافت ویزای دانمارک می باشد که به روش های مختلفی قابل اخذ می باشد.  در صورتی که شما نیز به هر دلیلی قصد سفر به دانمارک دارید، پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. امیدواریم این مقاله برای شما نیز مفید و کاربردی باشد.visakhezel

انواع ویزای دانمارک:

ویزای دانمارک در عناوین مختلفی قابل اخذ می باشد که عبارتند از :

  • ویزای تحصیلی دانمارک
  • ویزای توریستی دانمارک
  • ویزای تجارت و سرمایه گذاری دانمارک
  • ویزای دیدار با خانواده در دانمارک

چه مدارکی برای دریـافت ویزای دانمارک لازم است؟

زمان رجوع به سفارت برای اخذ هر کدام  از ویزا های  دانمارک،لازم است بعضـی اسناد عمومی  را آماده نماییم وبه سفارت دانمارک تحویل دهیم.  ضمناً اگـر اسناد شما تکمیل نباشد و یا هرگونه نقص و مشکلی داشته باشد، شما نمی توانید موفق به اخذ ویزای دانمارک شوید.

اسناد ضـروری برای اخذ ویزا عبارت است از:

  • اصل پاسپورت متقاضی، شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس با اندازه های خواسته‌شده و با پس‌زمینه سفید
  • چنان چه سند ملکی را دارا می باشید اصل و کپی آن، نامه ای که حاکی از گزارش‌های مالی بانک و حساب مالی شما است
  • رونوشـت دیگر ویزاها اگر داشته باشید
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( در صورتی که برای تحصیل به دانمارک می روید)
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی بازنشستگی
  • دیگر اسناد ضـروری در رابطـه با نوع تقاضـای شما برای دریـافت ویزا.
نکات مهم دربـاره ویزای دانمارک که باید مد نظر باشد:

یکـی ازمهم ترین  نکته هایی که در وقـت اخذ ویزا می بایست مد نظـر داشته باشید، درمـورد ویزای شینگن این کشور است. از این رو می بایست آگاه باشید که چنان چه برای اخذ ویزای شینگن دانمارک اقدام نموده اید  لازم است دست کم  شش هفته قبل از این‌که وقـت سفر برسد به سفارت رجوع نمایید . ویزای شینگن دانمارک به مدت سه ماه ارزش دارد ولی شما در طی این سه ماه نمی‌توانید در کشور دانمارک به کاری مشغول شوید.

ویزای دانمارک

اقسام ویزای شینگن دانمارک

درواقع ۴ گروه بندی برای ویزای شینگن دانمارک وجود دارد که هرکدام را به اختصار در این قسمـت برای شما توضیح خواهیم داد.

  1. ویزای نوع A که به آن ویزای ترانزیت گفته می‌شود و شخـص مسافر تنها حق گذر از فرودگاه‌های دانمارک را دارد.
  2. ویزای نوع B ویزای عبور نام دارد که شخـص  اجازه خروج از فرودگاه را دارد.
  3. ویزای نوع C که به عنوان ویزای توریستی مشهـور می باشد. اکثر ایرانی ها از این نوع ویزا برای سفر به دانمارک استفاده می نمایند.
  4. ویزای نوع D ویژه بازرگانان و تاجران می باشد و این قابلیت را برای آن‌ها به وجود می‌آورد که در طی چند سـال تجارت به دانمارک سفر کنند.اخذ انواع ویزا 

شروه کنید به نوشتن و دکمه اینتر را برای جستجو بزنید

سبد خرید
Check Our FeedVisit Us On Instagram